Een website binnen 1 week voor €749,- nu voor maar €499,-

Jij een gedreven (creatieve) ondernemer/zzp’er. Je wil graag zo snel mogelijk jouw website online hebben staan, zodat al jouw potentiële bezoekers/klanten je zo snel mogelijk kunnen vinden.

Ik kan met jouw hulp, je website binnen 1 week live zetten voor €749,- nu voor maar liefst €499,- ex. Btw.

Een website die je zelf in de hand hebt en welke met je bedrijf mee kan groeien.

Wat krijg je:

 • Een gratis WordPress Premium Theme (t.w.v. €89,-)
 • Responsive design
 • Keuze uit 3 templates die aansluiten bij je bedrijf
 • Plaatsen van teksten en afbeeldingen tot en met maximaal 4 pagina’s (bijvoorbeeld: home, contact, over ons en diensten.)*
 • Plaatsen van 1 contactformulier
 • Inclusief 1 week onderhoud en controle na oplevering website

*Je levert zelf de teksten en afbeeldingen aan

Onmisbaar

Een website is onmisbaar voor je onderneming. Ongeachte de grootte of sector.

Bedenk maar eens hoe jij naar bedrijven zoekt. Het wordt lastig als je online niet gevonden wordt of er te weinig informatie beschikbaar.

Ook een voordeel, je website heb je in eigen beheer. Zorg ervoor dat je niet alleen afhankelijk bent van externe partijen, zoals diverse social media platformen. Je weet maar nooit wat er in deze snelle online wereld gebeurd. Voor je het weet is het platform uit de lucht en ben je online niet meer vindbaar.

Ok, de grote jongens zullen wellicht niet snel uit de lucht gaan, maar het zou zonde zijn als je alleen via zo’n kanaal zichtbaarheid hebt aan je onderneming.

Een website helpt bij het versterken van je missie en visie en kan de communicatie (24/7) met je doelgroep vergroten.

De voordelen

Support en service

Volledig eigendom van je website

Je krijgt een thema en pagebuilder helemaal gratis.

Professionele aanpak

Responsive design

Complete ontzorging zodat jij je kan focussen op je eigen business

Snelle en overzichtelijke site

Duidelijke en open communicatie

Als startende ondernemer ben je binnen 1 week online zichtbaar

Stappenplan

 • Stap 1: Heb je al een domeinnaam en een hostingpakket? Top! Door naar stap 2. Heb je nog geen domeinnaam, geen probleem. Bedenk eerst een goeie naam voor je website en sluit deze af bij een hostingpartij.* Hulp nodig met het kiezen van een hostingpartij? Ik kan je hierbij helpen, neem contact met mij op.
 • Stap 2: In welke branche ben je actief? Aan de hand van dit antwoord, laat ik jou 3 ontwerpen zien, die goed passen bij je branche. Heb je een keuze kunnen maken? Mooi! Ga naar stap 3.
 • Stap 3: Hier heb ik jouw hulp nodig om zo rap mogelijk jouw website van de grond te krijgen. Ik heb namelijk inloggegevens nodig (zodat ik alles kan installeren) en ik heb teksten en afbeeldingen nodig. Heb je alles paraat? Toppie! Op naar stap 4.
 • Stap 4: Hier ga ik jouw website maken. Ik ga WordPress installeren en je krijgt van mij een gratis Thema mét handige pagebuilder (t.w.v. €89,-). Ik maak maximaal 4 pagina’s aan en vul deze in met de aangeleverde tekst en afbeeldingen. Heb je een voorkeur waar wat komt te staan, geef het van te voren aan.
 • Stap 5: Samen lopen we de gehele site door en plaatsen we de laatste puntjes op de i.
 • Stap 6: Gefeliciteerd, de website is live!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden voor de website binnen 1 week.

Hi, ik ben Rowanne

Jouw rots in de branding wat betreft het realiseren van jouw missie en visie online. Je go-to person om jouw website en/of webshop te maken of vernieuwen.

Ik doe namelijk niets liever dan mooie en unieke websites creëren.

Want het maken van een sterke en persoonlijke website heeft toch wat meer voeten in de aarde, dan alleen wat tekst en afbeeldingen op een pagina plakken. Het is jouw brand, een glimps in de wereld van jouw bedrijf.

Ik kijk met je mee, let op de kleine details, neem de lastige zaken uit handen (denk aan de functionele en technische kant). Ik kijk niet alleen naar de wensen van de eigenaar van de website, maar ook naar de bezoeker. Hoe kan jouw bezoeker (en potentiële klant!) het beste door jouw website heen bewegen.

 

Misschien ook interessant

Laten we aan de slag gaan

Boek een vrijblijvende belafspraak


Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Is er een bestaande huisstijl?

Heb je al een domeinnaam?

15 + 3 =