Portfolio Sakkers Webcare

Zie hieronder een kleine greep uit mijn voorgaande en lopende projecten.

Tederworld

Voor Teder heb ik de webshop gebouwd en draag ik zorg voor het onderhoud.

Teder launched in Milan and Paris in February 2024. The brand is about designing a responsible wardrobe with inclusive fits for women. A large part of the collection involves ‘fluid sizing’, which comes from a realistic approach to our bodies. The brand is focussed on empowering self-image of women in their everyday life by creating high quality, authentic designs that easily suit a large variety of occasions. Teder pieces are made to make women feel comfortable, classy, feminine but above all free in their bodies and minds. How we feel is strongly influenced by what we wear, so designing good pieces can add positivity to our self-image. Materials are carefully selected for their natural origins, handfeel and harmonious colours. Teder is about feeling. Feeling forms.

Tosca Soraya Otten

Begin 2022 is Tosca Soraya Otten begonnen met een RE-Branding van haar label. Hiervoor heb ik de website vernieuwd. workwith.toscasorayaotten.com

Voor het label Tosca Soraya Otten draag ik zorg voor het onderhoud van de website. Ik bewerk en vul de website met nieuwe content, denk aan editorials,, nieuwe pagina’s en nieuwe afbeeldingen. Daarnaast maak ik bij elke nieuwe collectie een online lookbook, waarin ik afbeeldingen, gifjes en video’s samen breng  als een geheel.

“Meet TOSCA SORAYA OTTEN. A fashion creative that offers services in fashion design, styling and mentoring.”

JDA Real Estate Services

Voor JDA Real Estate Services ben ik op het moment het logo en de gehele huisstijl aan het ontwikkelen. Hierna zal ik een website bouwen voor JDA. Bekijk nu de website: JDA Real Estate Services met logo en huisstijl. Voor Juliette heb ik later ook nog een e-mailhandtekening met hyperlinks ontworpen, welke zij in haar Outlook programma kon implementeren.

TOS Gallery

Voor het label Tos gallery draag ik zorg voor het onderhoud van de website en webshop. Ik bewerk en vul de website met nieuwe content, denk aan editorials, producten voor de webshop, nieuwe afbeeldingen voor de homepage. Daarnaast maak ik bij elke nieuwe collectie een online lookbook, waarin afbeeldingen, gifjes en video’s samenkomen als een geheel.

Begin 2022 is Tosca Soraya Otten bezig met een RE-Branding van haar label. Hiervoor heb ik de website vernieuwd. workwith.toscasorayaotten.com

TOS gallery is a conceptbrand founded by Tosca Soraya Otten in 2016. The designer is creating valuable pieces that are unique and made by hand in The Netherlands.”

Hofman Kappers

Voor Hofman Kappers beheer ik de website en draag ik zorg voor het onderhoud, spamoptimalisatie, laadsnelheid van de website.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de lay-out/opmaak van de nieuwsbrieven, welke ik maak en verstuur via Mailchimp.

Hofman Kappers, Al 14 jaar in De pijp in Amsterdam. Een toplocatie, in de Frans Halsstraat, prachtig in het centrum van Amsterdam.”

Vertaalbureau Polydioma

Voor Polydioma onderhoud ik de website. Daarnaast draag ik zorg voor verbetering van de website en relevante content: zoals de nieuwsberichten, homepage, woord van de week, spamoptimalisatie en snelheid van de website. 

Ook draag ik zorg voor de opmaak/lay-out en het versturen van de nieuwsbrieven via Mailchimp.

“Polydioma is een gerenommeerd vertaalbureau dat al bijna 45 jaar staat voor ervaring, kennis, service en dus kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om een technische vertaling of een juridische vertaling, bij ons bent u aan het juiste adres.”

Marja Gamal

Voor Marja Gamal heb ik samen met haar, de website ontworpen waarin zij je kennis laat maken met haar en waar je de online lessen “van Adem tot Zang” kan bestellen. Daarnaast zorg ik er ook maandelijks voor dat de website up-to-date is.

Marja Gamal: Zingen is een van de meest basale creatieve uitdrukkingsvormen van de mens. Zingen, dansen en tekenen doen we allemaal van jongs af aan…Mijn hele leven gaat over zingen.”

Rent A House In Amstelveen

Voor Rent A House In Amstelveen heb ik een meertalige website  gebouwd. De website is een presentatie van een woning welke wordt verhuurd aan studenten en/of expats. Daarnaast draag ik maandelijks zorg voor het onderhoud en relevante content.

Annie Gerretsen

Voor Annie Gerretsen heb ik de website ontworpen en ingericht. Sindsdien draag ik ook zorg voor het onderhoud en gerichte aanpassingen aan de website.

“Annie Gerretsen. Tante Annie, Performance, Spoken Word, Zang, Productie Assistent en Presentator. Als Performer geeft ze zich helemaal over aan het moment. Haar gedichten en liedjes brengt ze in geheel eigen stijl. In twee woorden: Sprankelend en innemend. kijk op haar website voor meer informatie: Annie Gerretsen.”

Alain Klein

Abstract Art made by Alain Klein in Amsterdam

Bekijk op deze website de kunstcollectie, gave video’s, vorige en huidige exposities van Alain Klein. 

“Ik werk abstract, voornamelijk met acryl maar ook met inkt, krijt en koffie. Ik gebruik voor het aanbrengen penseel, kwast, paletmes, hout, pen, stift, spuitbus, Portugese WC borstels.” – Alain Klein

Rembrandt in Colours

Voor Renno Peter heb ik een one-page website gebouwd om zijn collectie zeefdrukken “Rembrandt in colours” te presenteren. Daarnaast heb ik ook het logo voor de website ontworpen. En sindsdien onderhoud ik de website en maak kleine aanpassingen als zo nodig. 

Mariska Hammerstein

Voor Mariska Hammerstein heb ik de website ontworpen en gebouwd. Ook zorg ik wekelijks voor updates, zodat de website veilig en snel blijft voor de bezoekers.

“Als kind wist ik het al: ik wilde schrijven en reizen. Dat is aardig gelukt!” – Mariska Hammerstein

Anke Noorman

Voor Anke heb ik de website ontworpen en ingericht.

Anke Noorman. Northerner with a formal background in philosophy, linguistics and art. Lover of language and water. Stargazer and would-be astronomy nerd.”

Rembrandtparkfestival

Voor het rembrandtparkfestival draag ik zorg voor de social media kanalen rondom de festival activiteiten. In 2018 heb ik de website ontworpen en gebouwd. Helaas door Corona moest de website worden stopgezet. Met een beetje geluk komt er dit jaar wel weer een festival, houdt daarom de social goed in de gaten.

 Kijk nu gauw op de social media kanalen: Instagram en Facebook

“Rembrandtparkfestival. Voor en door buurtbewoners. Dit buurtfestival met live muziek, vlooienmarkt, poëzie, theater, wereldkeuken, makers markt, drankjes, hapjes en nog zoveel meer is gratis toegankelijk.”
Wil je zelf wat doen of verkopen, heb je wat te vertellen of te showen, meedoen kan! kijk dan op de Facebook pagina.

Pieterpad blog voor Frederik & Anneliese

Voor Frederik & Anneliese heb ik een pagina gemaakt, waarop zij gemakkelijk een blog kunnen plaatsen over hun avonturen tijdens het Pieterpad lopen. 

Frederik & Anneliese op Pieterpad

Masseur over de vloer

Voor Masseur over de vloer heb ik de website verhuisd en deze aangepast naar de huidige wensen van de klant. Sindsdien draag ik ook zorg voor het onderhoud van de website. Daarnaast beheer ik hun social media.

“Masseur over de vloer is een platform van masseurs met ieder hun eigen massage specialiteiten. Bij masseur over de vloer kunt u, zowel privé als zakelijk, acupunctuur of een massage boeken voor bij u thuis, op kantoor of event.”

Sinds 25 mei 2020 is Masseur over de vloer gesloten. 

Ruimschoots

In maart 2015 begon ik mijn werkzaamheden bij Ruimschoots Zwangerschapsmode. Samen met de webdesigner heb ik de webshop opgezet. Welke ik daarna beheerde en waar nodig aanpaste. Zo maakte ik met behulp van Adobe Photoshop de collectiefoto’s passend voor het online lookbook, de webshop en diverse social mediakanalen, zoals; Facebook en Instagram. Naast deze werkzaamheden, was ik ook verantwoordelijk voor het kassasysteem, welke wij hadden gekoppeld aan de webshop en maakte en verstuurde ik nieuwsbrieven via Mailchimp.

Sinds mei 2018 is de winkel (na 22 jaar) en webshop van Ruimschoots Zwangerschapsmode gesloten.

Ria Elfring

Voor Ria heb ik haar website gemaakt In WordPress met de Elementor builder, Op deze website vind je een selectie van haar kunstwerken.

Ria Elfring is kunstenares, die gebruik maakt van afgedankte materialen om daar weer iets verrassends en moois mee te maken.  “Kunst maken is voor mij iets dat ik nodig heb. Ik heb een creatieve vrije geest. Ik ben ervan overtuigd dat geluk in je brein zit. Ik wil creëren, maken zonder morele onderliggende boodschap. Ik houd van het onverwachte, dat wat er gebeurt of ontstaat. – Ria Elfring”

Kindertandartsen praktijk

Voor een kindertandartsenpraktijk ben ik op het moment hun nieuwe website aan het maken. More coming soon! Nieuwsgierig naar meer? houdt de website en social media (Instagram & Facebook) in de gaten.

Re-design for Sample House 

Nieuw design en CMS systeem voor Sample House

 

Laten we aan de slag gaan

Boek een vrijblijvende belafspraak


Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen 24 uur reactie.

Is er een bestaande huisstijl?

Wat is je budget?

9 + 5 =