Zie hieronder een kleine greep uit mijn vorige en huidige projecten.

Tos-gallery-haute-nature-sakkers-webcare

“TOS gallery is a conceptbrand founded by Tosca Soraya Otten in 2016. The designer is creating valuable pieces that are unique and made by hand in The Netherlands. With passion for the poetic ‘savoir-faire’ in couture, the brand always involves skillful artisans to realize the pieces.Inspired by Art Nouveau, Japanese illustrations, nature, mythology and tattoos, the brand is on a creative journey aiming for timeless style and aesthetics. The enchanting textiles and minimalistic, elegant shapes together form a contemporary style that’s both wearable as artistic. With a focus on authenticity, the vision on beauty is created to touch the soul of women allover the world, from diverse cultural origins and visions. The brand is combining its three main focus points: craftsmanship, arts and imagination.”

Voor het label Tos gallery , beheer ik de content van de webshop en website.

“Rembrandtparkfestival. Voor en door buurtbewoners. Dit buurtfestival met live muziek, vlooienmarkt, poëzie, theater, wereldkeuken, makersmarkt, drankjes, hapjes en nog zoveel meer is gratis toegankelijk. Dit jaar wordt alweer de 14de keer op zondag 29 september 2019.  Wil je zelf wat doen of verkopen, heb je wat te vertellen of te showen, meedoen kan! kijk dan op de website van het Rembrandtparkfestival.”

Voor het Rembrandtparkfestival heb ik de website ontworpen.  Daarnaast beheer ik de social mediakanalen; Instagram en Facebook.

masseur-over-de-vloer-website-sakkers-webcare

“Masseur over de vloer is een platform van masseurs met ieder hun eigen massage specialiteiten. Bij masseur over de vloer kunt u, zowel privé als zakelijk, acupunctuur of een massage boeken voor bij u thuis, op kantoor of event.”

Voor Masseur over de vloer heb ik de website gemaakt en beheer ik deze. Daarnaast beheer ik hun social media: Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn.

“Polydioma is een gerenommeerd vertaalbureau dat al bijna 45 jaar staat voor ervaring, kennis, service en dus kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om een technische vertaling of een juridische vertaling, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons vertaalbureau biedt extra service en zorgt voor onder meer de juiste vertaler, de kwaliteitscontrole, de conversie van bestanden en een uniforme presentatie van meertalige projecten. U bespaart vele uren en werk.”

Voor Polydioma technisch en juridisch vertaalbureau, beheer ik de nieuwspagina en de social mediakanalen. Daarnaast help ik mee met verbetering van de (responsive) website en draag ik zorg voor de nieuwsbrief.

“Al 11 jaar in De pijp in Amsterdam. Een toplocatie, in de Frans Halsstraat, prachtig in het centrum van Amsterdam. Sfeer in de zaak vinden wij, naast vakmanschap, erg belangrijk: de inrichting van de zaak is casual-artistiek en de benadering zeer persoonlijk met oprechte aandacht en belangstelling voor wie in de stoel zit. Heel graag verwelkomen we ook jou bij ons in de zaak, we kijken uit naar je komst.”

Voor Hofman Kappers beheer ik de website en social mediakanalen. Daarnaast help ik mee met de marketing activiteiten voor de 3 maandelijkse exposities.

In maart 2015 begon ik mijn werkzaamheden bij Ruimschoots Zwangerschapsmode. Samen met de webdesigner heb ik de webshop opgezet. Welke ik daarna beheerde en waar nodig aanpaste. Zo maakte ik met behulp van Adobe Photoshop de collectiefoto’s passend voor het online lookbook, de webshop en diverse social mediakanalen, zoals; Facebook en Instagram. Naast deze werkzaamheden, was ik ook verantwoordelijk voor het kassasysteem, welke wij hadden gekoppeld aan de webshop en maakte en verstuurde ik nieuwsbrieven via Mailchimp.

Sinds mei 2018 is de winkel (na 22 jaar) en webshop van Ruimschoots Zwangerschapsmode gesloten.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.