Wil je dat iedereen weet wat jouw bedrijf te bieden heeft en sterker nog waar je te vinden bent? Dan is het belangrijk dat je een goede (responsive) site hebt, welke ook nog eenvoudig te onderhouden is. Ik maak voor jou een website/shop in WordPress, welke precies aansluit bij jouw huisstijl.

Webcare & support

Een website is in deze tijd het visitekaartje voor jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je de juiste boodschap uitstraalt, voor jouw doelgroep. Aan de hand van een (uitgebreide) vragenlijst, maak ik een analyse van de doelgroep en de concurrentie. Daarna stellen wij samen een plan op, waarin wij de huisstijl, theme, indeling van de website/shop en opleveringsdatum opnemen. Ook wel een Internet Project Plan. Ik maak de website/shop met WordPress, hierin zijn eindeloos veel mogelijkheden. Heb je een al bestaande website/shop en wil je deze een nieuwe frisse look geven? Dat kan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Social media

Zie je door de bomen het bos niet meer en wordt het beheren van alle social media kanalen teveel? Aan de hand van een analyse kijk ik wat de beste social media kanalen zijn voor jouw bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik de social media kanalen beheer, door middel van een social media planner.

Daarnaast bied ik ook de volgende handige tools:

  • Content strategie/planner
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • Beeldmateriaal testen op kwaliteit
  • Beeldmateriaal op maat maken

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met mij op.