Hi, ik ben Rowanne

Jouw rots in de branding wat betreft het realiseren van jouw missie en visie online. Je go-to person om jouw website en/of webshop te maken of vernieuwen.

Ik doe namelijk niets liever dan mooie en unieke websites/shops creƫren.

Want het maken van een sterke en persoonlijke website heeft toch wat meer voeten in de aarde, dan alleen wat tekst en afbeeldingen op een pagina plakken. Het is jouw brand, een glimps in de wereld van jouw bedrijf.

Ik kijk met je mee, let op de kleine details, neem de lastige zaken uit handen (denk aan de functionele en technische kant). Ik kijk niet alleen naar de wensen van de eigenaar van de website, maar ook naar de bezoeker. Hoe kan jouw bezoeker (en potentiƫle klant!) het beste door jouw website heen bewegen.

Ik weet namelijk als geen ander dat je als zelfstandig ondernemer niet altijd tijd (of zin!) hebt in het regelen van je online bezigheden.

Opgegroeid in een (vrouwelijke) ondernemersfamilie is het mij als het ware met de paplepel ingegoten. Zo had ik in mijn begin twintigers een schoenenzaak. Nu jaren later, vind ik het heerlijk om andere ondernemers te helpen hun missie en visie te realiseren, door het helpen opzetten van hun online omgeving.

Ik ben een eigenzinnige, creatieve, recht voor zijn raap Amsterdammer. Kunstliefhebber, muziek en filmfanaat en heb een zwak voor dieren. In mijn vrije tijd, vind je mij buiten in het park, op het terras met vrienden of familie, wandelend langs de grachten of op de bank series, documentaires of films kijken.

Laten we aan de slag gaan

Boek een vrijblijvende belafspraak