Sakkers Webcare

Rowanne Sakkers

Amsterdam

KvK: 72847433

Btw-nummer: NL186597812B02

Vragen? Vul het contactformulier in of stuur mij een mailtje.

info@sakkerswebcare.nl

 


    Over mij

    Al vanaf jongs af aan, had ik de wens om zelfstandig ondernemer te worden. De wens begon dan ook al op jonge leeftijd, het runnen van een eigen (schoenen)winkel! Het werd als het ware met de paplepel ingegoten, want ik kom uit een familie van ondernemers.

    Enkele jaren later, werd mij gevraagd of ik de webshop wilde opzetten voor Ruimschoots Zwangerschapsmode. Supergave uitdaging, welke ik dan ook graag aanging. Ik had al affiniteit met webdesign en het schrijven van codes. Ooit eens op een blauwe maandag, rond mijn 18de een cursus webdesign gevolgd. Tijdens het werken bij Ruimschoots, groeide deze passie alleen nog maar meer. Drie jaar heb ik de webshop gerund, daarnaast droeg ik ook zorg voor de website en de stenen winkel en volgde ik online cursussen, om mij meer te verdiepen in het vak.

    Het lampje sprong aan. Dat is het, zelfstandig ondernemers, hebben gewoonweg niet de tijd en/of zin om zich bezig te houden met online werkzaamheden. Wat ik helemaal snap. Uit eigen ervaring meegemaakt, dat het vaak lastig is om je naast het runnen van je bedrijf, klanten binnen te halen, de boekhouding te doen, ook nog energie moet steken in je online zichtbaarheid. Daar kom ik van pas. Zelfstandig ondernemers helpen met het opzetten/ondersteunen van hun website/shop en hun social mediakanalen.

    Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact met mij op.