Meest gestelde vragen

Zie hieronder een selectie van de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet tussen, twijfel niet en mail mij meteen.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WEBSITE AF IS?

Over het algemeen duurt het 6 tot 8 weken.

Heb je een deadline? Laat het mij weten, dan kijken we wat er mogelijk is.

HOE SNEL KAN JE BEGINNEN AAN EEN PROJECT?

Het kenningsmakingsgesprek kunnen we snel inplannen, zodat we een plan van aanpak kunnen maken.

Starten kan dan op korte termijn. Mits ik alle benodigde informatie heb ontvangen om jouw website te bouwen.

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan.

WAT IS EEN IPP?

Een Internet Project Plan is een Analyse over het bedrijf, de doelgroep, de concurrentie en de opbouw van de website of webshop.

IK KAN TOCH ZELF WEL MIJN WEBSITE BOUWEN?

Met een CMS zoals WordPress kan iedereen toch een website maken?! In de praktijk gaat het toch niet zo makkelijk en komt er veel meer bij kijken dan alleen wat tekst en afbeeldingen plaatsen. Daarbij zijn de instructies die je online kan vinden vaak te technisch of niet duidelijk. En dan heb je uiteindelijk een website waar je (niet) helemaal blij mee bent.

Een website bij Sakkers Webcare betekent dat je de touwtjes in eigen handen hebt. Dat betekent dat jij hoofdbeheerder bent van je website en hosting. Ook kan ik je helpen en begeleiden in het bewerken van berichten en pagina’s van je website.

MOET IK ZELF DINGEN AANLEVEREN?

Ja, teksten, afbeeldingen en filmpjes die gebruikt moeten worden op de website. Tenzij anders besproken.

IK HEB EEN KLEINE WEBSITE, DAN HEB IK GEEN ONDERHOUD NODIG, TOCH?

Goed onderhoud voor je website zorgt er niet alleen voor dat je website up to date blijft en snel, maar zorgt er ook voor dat deze veilig blijft voor jou en je bezoeker. Een hacker maakt geen onderscheid tussen een grote of kleine website, sterker nog, vaak zijn kleine websites een makkelijker doelwit, omdat deze niet up to date is en het wachtwoord met gebruikersnaam vaak ook makkelijk te raden zijn.

Heb je zelf geen tijd om te controleren of website up to date is of sterker nog heb je wel iets beters te doen?! Ik kan voor jou deze zorgen uit handen nemen. Zie hier de mogelijkheden of stuur mij direct een mailtje.

IK HEB ALLEEN ONDERHOUD NODIG. KAN DAT OOK?

Ja dat kan zeker als je een WordPress website hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Weet je niet zeker of je een WordPress website hebt, neem gerust contact met mij op.

WAT IS RESPONSIVE DESIGN?

Responsive design is dat je website er goed uit ziet op alle apparaten. Ondanks dat veel al automatisch gaat, is het van belang om je website altijd na te lopen op alle apparaten voordat deze live gaat. 

MAAK JE OOK HET LOGO?

Ja, ik kan je ook helpen met het maken van een logo en eventueel je gehele huisstijl. Zodat je samen met je website één mooi geheel kan tonen.

REGEL JIJ OOK DE HOSTING EN HET DOMEINNAAM?

Een domeinnaam en hosting schaf je zelf aan. Zodat jij eigenaar bent en blijft van je eigen website. Ik kan je uiteraard wel helpen bij het vinden van de juiste hosting.