Een website helpt bij het versterken van je missie en visie en kan de communicatie met je doelgroep vergroten.

Laat jezelf en je bedrijf online tot hun recht komen, met een professionele en gebruiksvriendelijke website.

WordPress website

Een WordPress website is ideaal voor ondernemers. Je hebt namelijk tal van mogelijkheden, het is gebruiksvriendelijk, de nieuwste ontwikkelingen staan altijd tot je beschikking en je kan het volledig zelf beheren.

Ik maak (samen met jou) een WordPress website gebaseerd op jouw voorkeuren, wensen en je visie.

De voordelen van een WordPress website, gemaakt door Sakkers Webcare:

Een website die bij je past

Volledig eigendom van je website

Advies en uitleg

Professionele aanpak

Responsive design

Complete ontzorging zodat jij je kan focussen op je eigen business

Snelle en overzichtelijke site

Duidelijke en open communicatie

Support en service

DIVI Theme en pagebuilder

Jouw WordPress website maak ik met het Divi Thema. Het Divi thema heeft voor een webbouwer veel mogelijkheden, daarbij is het zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen.

Het je al een bestaand thema wat je wil blijven gebruiken of heb je al een andere thema op het oog. Geen probleem, dat kan ook!

Heb je specifieke wensen of meer functionaliteiten nodig, dus behoefte aan maatwerk? Ook dat kan!
Ik kan voor jou een unieke website realiseren waarin al je wensen worden verwerkt.

Website binnen 1 week

Je wil graag zo snel mogelijk jouw website online hebben staan? Ik kan met jouw hulp, je website binnen 1 week live zetten

Website laten bouwen

Laat jezelf en je bedrijf online tot hun recht komen,
met een professionele en gebruiksvriendelijke website.

Webshop laten bouwen

Je wil een nieuwe WordPress webshop. Met een nieuw of bestaand WordPress thema.

Begeleiding

Wil je graag zelf je website bouwen, maar heb je wat handvaten nodig? Ik kan jou ook begeleiden in het bouwproces, waarbij jij het uitvoerende werd verricht.

Heb je genoeg aan één pagina voor je website? Ik kan ook een one-page website voor je maken.

Vraag nu naar de mogelijkheden.

Website wordt altijd snel, goed en mooi onderhouden. Leuke ideeën voor Social Media met foto’s en tekst, aangepast op onze salon en wensen. We zijn blij met Rowanne haar service en kwaliteiten en staat altijd voor ons klaar!

Sofie Hofman

Hofman Kappers

Heel goede ervaring gemaakt met Sakkers Webcare. Erg professioneel en met veel zorg alles geregeld voor de start van mijn eigen website. Ik blijf ter opvolgenden ondersteuning bij Sakkers Webcare en zou haar iederen aanraden.

Juliette D. Aykut

Real Estate Services

Communiqué, afwerking en onderhoud van website altijd accuraat en op tijd! Creatief en op maat geven van advies en uitvoering! Super aan te raden om je eigen site te maken.

Annie Gerretsen

Performer | Productie

Hoe het in z’n werk gaat:

Timeline main image

Stap 1: Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, per videocall of een live meeting. Tijdens deze kennismaking gaan we aan de hand van een aantal vragen, duidelijk in kaart brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Zodra we een concreet beeld hebben, kunnen we een juiste doelstelling neerzetten. Aan de hand hiervan wordt een passende offerte opgesteld.

Timeline main image

Stap 2: Wireframe & Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen zal ik je ontwerpen voorbereiden. Ik maak een zogeheten Wireframe of laat jou drie al bestaande templates zien. In deze ontwerpen kan je zien waar, wat komt te staan.

Timeline main image

Stap 3: Informatie & Bouw

Om te beginnen aan de bouw van de website, heb ik van jou het één en ander nodig. Zoals afbeeldingen, teksten, logo’s etc. Zodra ik deze informatie heb ontvangen, zal ik beginnen met de bouw. Hier ga ik aan de slag met het technische deel. Het maken en indelen van de pagina’s, menu’s, footer en alles wat daarbij hoort. Daarbij zorg ik er ook voor dat de website responsive is.

Timeline main image

Stap 4: Controle & correcties

Bij deze stap lopen we samen door de website heen, om de laatste correcties door te nemen, zowel op de desktop, tablet en mobiel.

Timeline main image

Stap 5: Puntjes op de i

Aan de hand van jouw feedback, wijzig ik de laatste correcties door. Waarna ik de gehele website nog een keer controleer en zorg dat alle hyperlinks doen wat wij willen.

Timeline main image

Stap 6: Website is live!

Tijd voor bubbels! Want de website is live!

Hi, ik ben Rowanne

Jouw rots in de branding wat betreft het realiseren van jouw missie en visie online. Je go-to person om jouw website en/of webshop te maken of vernieuwen.

Ik doe namelijk niets liever dan mooie en unieke websites creëren.

Want het maken van een sterke en persoonlijke website heeft toch wat meer voeten in de aarde, dan alleen wat tekst en afbeeldingen op een pagina plakken. Het is jouw brand, een glimps in de wereld van jouw bedrijf.

Ik kijk met je mee, let op de kleine details, neem de lastige zaken uit handen (denk aan de functionele en technische kant). Ik kijk niet alleen naar de wensen van de eigenaar van de website, maar ook naar de bezoeker. Hoe kan jouw bezoeker (en potentiële klant!) het beste door jouw website heen kan bewegen.

 

Misschien ook interessant

Laten we aan de slag gaan

Boek een vrijblijvende belafspraak


Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Is er een bestaande huisstijl?

Plan:

4 + 4 =