Design

Webdesign omvat zowel technische aspecten, zoals de functionaliteit en de toegankelijkheid van een website, maar ook de visuele aspecten, zoals het logo, de elementen en het template design. 

Een goed ontwerp is belangrijk voor een website omdat het ervoor zorgt dat de website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. Een aantrekkelijke website is een website die er goed uitziet en die de aandacht van de bezoeker trekt. Een gebruiksvriendelijke website is een website die gemakkelijk te navigeren is en waar de bezoeker gemakkelijk kan vinden wat hij of zij zoekt.

Content van je website

Webdesign is een belangrijk onderdeel van het creëren van een succesvolle website. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat de website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. De onderdelen van webdesign, zoals het logo, de elementen, het template design en de tekeningen, spelen allemaal een rol bij het creëren van een goed ontwerp.

Door je webcontent bij te houden en ervoor te zorgen dat alles up-to-date is, blijft je website aantrekkelijk voor de bezoeker en de zoekmachines.

Website wordt altijd snel, goed en mooi onderhouden. Leuke ideeën voor Social Media met foto’s en tekst, aangepast op onze salon en wensen. We zijn blij met Rowanne haar service en kwaliteiten en staat altijd voor ons klaar!

Sofie Hofman

Hofman Kappers

Creatief en efficient, Sakkers Webcare denkt met je mee en duikt in je wereld, betrouwbaar in afspraken en heldere communicatie. Als je al superveel zelf moet bedenken is dat goud waard. Goede ideetjes, praktische insteek en duidelijkheid. Enorme aanrader!

Tosca Soraya Otten

Fashion & Textile designer

Communiqué, afwerking en onderhoud van website altijd accuraat en op tijd! Creatief en op maat geven van advies en uitvoering! Super aan te raden om je eigen site te maken.

Annie Gerretsen

Performer | Productie

De mogelijkheden

Webcontent bijhouden

Je hebt al een WordPress website en je hebt hulp nodig met het bijhouden van de content van je website.

Bewerken materiaal

Hulp nodig bij het op maat maken van je website/webshop afbeeldingen, zodat de laadtijd van je website snel blijft.

Nieuwsbrief Design

Heb je een design nodig voor je nieuwsbrief campagne. Ik kan je helpen met een Mailchimp nieuwsbrief design.

Handgemaakte tekeningen

Handgemaakte tekeningen zorgen voor een uniek design op website, boek of brochures.

Inspiratie

Webdesign met handgetekende doodles

Laten we aan de slag gaan

Boek een vrijblijvende belafspraak


Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Plan:

4 + 7 =